Direct naar:

Contact Fysiotherapie

 
  
  
Chronisch zorgnet   
 Sportcentrum Dalen 
KNGF  
 

Directe toegang Fysiotherapie

Vanaf 1 januari 2006 heeft u géén verwijsbriefje nodig voor de fysiotherapeut. Natuurljk, u mag nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer. >>

Fysiotherapie

Fysiotherapie

 

 

 

Let op: voor 2024 sluiten we niet meer met elke zorgverzekeraar een contract af. Deze zorgverzekeraars voldoen niet meer aan de eisen die wij als beroepsgroep stellen om de kwaliteit van de zorg te blijven waarborgen. 

De zorgverzekeraars waar we voor 2024 geen contract mee sluiten zijn:

           - Zorg en Zekerheid                                                                                           - Caresq/Eucare/Aevitae                                                                                   - Eno

 

De praktijk van Fysiotherapie Dalen staat in het centrum van het dorp. Bereikbaar voor iedereen. En zo zien we ons ook als fysiotherapiepraktijk: laagdrempelig, korte lijnen, open communicatie met patiënten, zorg op maat en gemoedelijkheid. De identiteit is die van een dorpspraktijk, waar in die gemoedelijke sfeer professioneel en volgens vaste regels zorg (fysiotherapie) wordt verleend.

Onze ambitie is om vooruit te kijken. Mensen worden steeds ouder, maar iedereen wil ook graag gezond en zo mobiel mogelijk oud worden. Wij trachten zoveel mogelijk in te spelen op de ontwikkelingen die de komende jaren plaatsvinden in ons dorp. Vanuit ieders aandachtsgebied en specialisatie werken wij als een team aan zowel de patiëntenzorg als aan onze eigen organisatie.    

Namens alle medewerkers van Fysiotherapie Dalen, 

Irma, Harald, Ilse, Marlot, Arjan. 

  

Openingstijden van de praktijk

Maandag: 08:00u - 20:00u
Dinsdag: 08:00u - 20:00u
Woensdag: 08:00u - 20:00u
Donderdag: 08:00u - 18:00u
Vrijdag: 08:00u - 18:00u

Voor telefonisch contact zijn wij van maandag tot en met vrijdag rechtstreeks bereikbaar tussen: 09:00u – 12:00u op telefoonnummer 0524-552315  Daarnaast kunt u de rest van de dag de voicemail inspreken of mailen, wij reageren zo spoedig mogelijk.

 

Wij hebben met vrijwel alle verzekeraars een contract, behalve met Zorg en Zekerheid en Caresq en de labels die onder deze zorgverzekeraar vallen. Indien u een zorgverzekering hebt lopen bij Zorg en Zekerheid dan krijgt u van ons een factuur die u op kunt sturen, waarna u eventueel een deel vergoed krijgt. 

 

          

 

Wij adviseren,
behandelen en
begeleiden u bij
een breed scala
aan fysieke
klachten.