Visual 17 Visual 18 Visual 19 Visual 20

Contact Ergotherapie

Indien u verhinderd bent, dient u dit minstens 24 uur (één werkdag) van te voren telefonisch te melden, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij afwezigheid van het secretariaat kunt u het antwoordapparaat inspreken.

Ergotherapie

Wat is ergotherapie?

Een ergotherapeut kan worden ingeschakeld wanneer iemand problemen heeft met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten thuis, op het werk of op school. Een ergotherapeut is deskundig in het analyseren van de problemen en het vinden van en werken aan oplossingen samen met de hulpvrager en zijn omgeving

Wat is het doel?

Het doel van ergotherapie is de hulpvrager in staat te stellen om dagelijkse activiteiten zo goed en zelfstandig mogelijk uit te kunnen voeren op een manier waar diegene tevreden over is en de activiteit met plezier kan uitvoeren.

Ergotherapeute Gerlinde Lennips heeft haar HBO-diploma ergotherapie in 2006 te Nijmegen gehaald. Sinds 2008 is ze werkzaam in Gezondheidscentrum Rollepaal te Dedemsvaart.

Ze is in dienst van de Saxenburgh Groep en werkt op de dagen dat ze niet in Dedemsvaart is, in het Ropcke Zweers Ziekenhuis In Hardenberg en in de praktijk van PMC Dalen.