Visual 17 Visual 18 Visual 19 Visual 20

Direct naar:

Contact Osteopathie

Indien u verhinderd bent, dient u dit minstens 24 uur (één werkdag) van te voren telefonisch te melden, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij afwezigheid van het secretariaat kunt u het antwoordapparaat inspreken.

Wordt osteopathie vergoed?

Osteopathie wordt door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed. Voorwaarde is dat de osteopaat is opgenomen in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Dit register neemt alleen osteopaten op die voldoen aan strikte eisen tav scholing en praktijkvoering. Wij voldoen aan deze eisen en staan reeds vanaf 2004 geregistreerd in het NRO.

Osteopathie

Meer vragen en informatie

U kunt uw evt. vragen telefonisch (0524-553393) stellen of naar ons mailen (osteopathie@pmcdalen.nl). Het is voor ons helaas niet mogelijk telefonisch altijd bereikbaar te zijn. U treft dan het antwoordapparaat, wanneer u deze inspreekt nemen wij zsm contact met u op.

Voor verder informatie omtrent de osteopathie, vergoedingen, regelgeving etc. kunt u ook terecht op de website van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie: www.osteopathie.nl

Behandelt een osteopaat ook kinderen? >>