Visual 17 Visual 18 Visual 19 Visual 20

Direct naar:

Contact Osteopathie

Indien u verhinderd bent, dient u dit minstens 24 uur (één werkdag) van te voren telefonisch te melden, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij afwezigheid van het secretariaat kunt u het antwoordapparaat inspreken.

Wordt osteopathie vergoed?

Osteopathie wordt door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed. Voorwaarde is dat de osteopaat is opgenomen in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Dit register neemt alleen osteopaten op die voldoen aan strikte eisen tav scholing en praktijkvoering. Wij voldoen aan deze eisen en staan reeds vanaf 2004 geregistreerd in het NRO.

Osteopathie

Tarieven en vergoeding

Tarieven

Voor een osteopatische behandeling hanteren wij twee tarieven.

Veelal zal een behandeling nodig zijn van zo’n 40-50 minuten, deze kost €115,=.

In een aantal gevallen volstaat een kortere behandeling (20-25 min), hiervoor is het tarief €65,=.

Voor het eerste consult reserveren we extra tijd om uitgebreid uit te kunnen vragen en te onderzoeken wat het probleem is en waar de onderliggende oorzaak ligt. Dit neemt gemiddeld een uur in beslag en de kosten hiervan bedragen 130,=

U wordt verzocht om de nota na de behandeling per pin te voldoen. Kinderen onder de 18 jaar zonder begeleiding krijgen de nota mee om deze vervolgens per overschrijving te voldoen.

Vergoeding

Osteopathie wordt door de zorgverzekeraars vergoed uit het aanvullende pakket, dit gaat dus niet van uw eigen risico af.

Per verzekeraar en vaak ook per pakket verschilt de hoogte van de vergoeding.

Voor exacte informatie over de hoogte van de vergoeding wordt u verzocht om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Behandelt een osteopaat ook kinderen? >>